Життя в окупації: мешканка Мелітополя розповіла про страх втрати квартири дітей, в якій живе

Переглядів: 371

7 січня 2024 22:15

Життя в окупації: мешканка Мелітополя розповіла про страх втрати квартири дітей, в якій живе фото

Мешканка Мелітополя боїться, що окупанти виселять її з квартири дітей, які виїхали на підконтрольну Україні територію.

Лист з окупованого міста опублікував телеграм-канал “Типичный Мелитополь”.

«Живу в квартирі дітей. Ті виїхали з Мелітополя ще торік. 5 місяців прожили в захопленому місті...нерви здали. Щоб не довелося брати роспаспорт і щоб зрештою чоловіка не змусили воювати на боці противника, подалися до Києва.

Мені залишили копію документів на квартиру. Оригіналів немає. Мене тут залякують. Мовляв, якщо немає саме оригіналу, а я ж не власниця майна, житло дітей підпадає під націоналізацію. Ну, тобто його відберуть і віддадуть солдатам чи якимось «гастролерам».

А, можливо, просто продадуть і розділять між собою фублі. Влади ж немає. А та, що є, дбає про свої інтереси, а не про людей.

І от що тепер робити??? Чоловік дочки, на якого оформлена квартира, каже, що не приїде за жодних обставин. Хіба що тільки ЗСУ зайдуть до міста.

Тож, якщо прийдуть озброєні солдати і я їм не відчиню двері, вони просто виб’ють їх, та й усе. Моєї думки ніхто не питатиме.

Не знаю, скільки ще триватиме ця ситуація... Але, знаючи так званих «визволителів», можу сказати одне: вціліють далеко не всі відібрані квартири і будинки....а ті, що вціліють, точно не будуть придатними для життя».

Фотоколаж: “Типичный Мелитополь”




Схожі новини: