Канал "1+1 Україна" вирізав зі свого ефіру виступ Віри Брежнєвої

Переглядів: 329

5 січня 2024 08:55

Канал 1+1 Україна вирізав зі свого ефіру виступ Віри Брежнєвої фото

На зніманнях проєкту артистка виконала свою композицію "Дякую".

Канал "1+1 Україна" вирізав зі свого ефіру виступ ексспівачки Віри Брежнєвої, а нині виконавиці VERA, в новорічному концерті "Музична платформа".

Цей концерт транслювався на каналі новорічної ночі, 31 грудня та 1 січня. Зазначимо, що у зніманнях у "Жовтневому палаці" VERA взяла участь. Артистка співала свою українськомовну пісню "Дякую". Втім, до ефіру цей виступ не пустили.

"Заради їхнього повернення телебачення не готове втрачати рейтинги: в телеверсії "Музичної платформи", яку новорічної ночі та 1 січня транслював "1+1 Україна", вирізали виступ VERA aka Вєри Брєжнєвої. Наразі це не дивно - телеканалам вистачає скандалів з їхніми "стандартними проєктами", щоб вигрібати ще й за музичних "гостей", - висловило думку видання "Музвар".

Попри те, що виступ VERA вирізали з ефіру "1+1 Україна", його залишили в YouTube-версії концерту.

Нагадаємо, що до 24 лютого 2022 року Віра Брежнєва жила в Москві та активно будувала кар'єру в Росії. Втім, після повномасштабного вторгнення РФ до України артистка поїхала з країни-загарбниці, волонтерила в Польщі, допомагала українцям. Також співачка змінила сценічний псевдонім Віра Брежнєва на VERA та навіть розлучилася з композитором Костянтином Меладзе, який мовчить про війну в Україні. Також артистка почала писати пісні виключно українською мовою.

Джерело: ТСН




Схожі новини: