У Криму вразили командний пункт РФ. Командувач Повітряних сил: Бездоганна робота

Переглядів: 316

4 січня 2024 21:40

У Криму вразили командний пункт РФ. Командувач Повітряних сил: Бездоганна робота фото

У тимчасово окупованому Криму ввечері 4 січня лунали вибухи.

Як і завжди, росіяни відзвітували про нібито успішну роботу своєї протиповітряної оборони. Командувач Повітряних сил Микола Олещук заявив, що бойова робота українських пілотів та всіх, хто планував операцію, була бездоганною. 

"2 січня Міністерство брехні РФ відзвітувало про ураження російськими ракетами "бункера із заступником головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев’ятьма генералами ЗСУ". Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4 січня і вкотре дякую пілотам Повітряних Сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу!" – написав він.

На відео, яке додав командувач, місцевий мешканець показує стовп диму з землі та каже, що поряд пролетіла ракета, а російське ППО не відпрацювало по ній.

Оператор каже, що одну ціль збили зверху (видно хмару диму в небі). Проте, зауважує чоловік, "щось все-таки влучило".

Також Олещук додав скриншот з місцевого проукраїнського Telegram-каналу "Крымский ветер": на ньому з посиланням на джерело стверджують, що приліт був по військовій частині ППО поряд з селом Уютне під Євпаторією.

"Зараз туди вереницею їдуть машини швидкої допомоги", – пише ресурс.

ОНОВЛЕНО о 17:58. Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ повідомило, що близько 15:00 українські захисники вразили командний пункт з'єднання російських окупаційних військ поблизу Севастополя.

Джерело: Ліга




Схожі новини: