От і усі «досягнення» окупантів…

Переглядів: 394

3 січня 2024 17:35

От і усі «досягнення» окупантів… фото

Пропагандони з телеграм-каналу окупантів «Запорізький вісник» підготували «аналітику» під гучною назвою «Добірка важливих рішень для нових регіонів".

 

Проаналізуємо її:

 

«Вирішено провести масові безкоштовні медогляди. У всіх нових регіонах їх уже пройшли 1,5 млн. людей».

До початку рашистської агресії в чотирьох частково окупованих областях проживало більше 8 мільйонів громадян України. Це скільки ж залишилося?

«Мінобрнауки забезпечило стабільну виплату зарплат працівникам вишів та наукових організацій. А також професійну перепідготовку понад 4 тис. викладачів та адміністративно-управлінських кадрів».

Працівників вишів і насправді підкормлюють непогано – як колись кримчан. А от 4 тис. тих, що пройшли перепідготовку – це ніщо.

«Для мешканців Запорізької області діє програма пільгової іпотеки». Цікаво, а скільки ж громадян її отримали? Щось я про це не чув.

«Мінекономрозвитку підготувало пропозиції щодо відновлення не менше 30 туристичних об'єктів у нових регіонах». 30 туристичних об'єктів було колись тільки в Запорізькій області.

«Було ухвалено рішення направити кошти на закупівлю 300 автобусів». По 150 автобусів на область майже за два роки – чим тут пишатися?

От і усі «досягнення» окупантів…

 




Схожі новини: