Наталія Могилевська стала мамою: співачка розповіла подробиці про доньок

Переглядів: 435

1 січня 2024 12:50

Наталія Могилевська стала мамою: співачка розповіла подробиці про доньок фото

Артистка шокувала подробицями про колишнє життя дівчат.

Українська співачка Наталія Могилевська під час святкового новорічного випуску "Вечірнього Кварталу" приголомшила зізнанням, що стала мамою під час повномасштабного вторгнення.

48-річна зірка тривалий час тримала в секреті новину, що вона всиновила двох доньок. За її словами, дівчата є сестрами. Одній з них 2 роки, а іншій – 10.

"Дві дівчинки. Два рочки і десять", - зазначила співачка.

Зі сльозами на очах Могилевська розповіла, що у її дітей було дуже складне минуле життя і вони мали травматичне дитинство.

"Діти були дуже сильно травмовані. Наприклад, старша моя донечка декілька разів рятувала життя молодшої. Їм просто потрібен був час для того, щоб відчути себе в безпеці, адаптуватися в новій родині, в столичне життя. І сьогодні, якби ти їх побачив, ти б їх не впізнав", - відверто зізналася знаменитість.

Також Наталя показала першу спільну світлину з доньками. В рожевих вбраннях вона разом з ними постала у ніжній фотосесії. У кадрі сім'я обіймається. Щоправда, облич, як і більше подробиць, артистка розкривати не стала. Вона запевнила, що у майбутньому не хоче робити їхнє життя публічним якомога довше. Ба більше, навіть у школі ніхто не знає, що дівчат вдочерили.

"Ми їхні обличчя не показуємо. Навіть у школах ніхто не знає, чиї вони діти та що вони всиновлені. Для мене це дуже важливо. Це, дійсно, величезна таємниця. І таємницею залишиться, якомога довше", - додала Наталя Могилевська.

Нагадаємо, раніше Наталію Могилевську заскочили у Києві з дитиною, якій на вигляд до трьох років. Знайшлися свідки, які стверджували, що дівчинка називала артистку мамою.

Джерело: ТСН




Схожі новини: