"Боже, ми мільйонери!" Різдвяна історія з Британії про джекпот і батьківську любов

Переглядів: 320

31 грудня 2023 09:20

Боже, ми мільйонери! Різдвяна історія з Британії про джекпот і батьківську любов фото

У Британії на початку грудня чоловік на ім’я Мал Дуґґан виграв один міліон фунтів стерлінгів і вважає, що завдячує цим виграшем своєму батькові Тоні. Про виграш першим дізнався батько щасливчика, оскільки знав напам’ять комбінацію цифр сина, на яку він завжди ставив. Саме він змусив сина перевірити квиток.

"На той момент я ще не перевіряв свої номери, і мій тато сказав: "Ти можеш просто зайти в інтернет і перевірити". Я не міг у це повірити, коли ми це зробили. У мене просто відвисла щелепа, і я закричав: "Боже, ми мільйонери!" ― цитує чоловіка The Sun.

"Мій тато знав мої номери напам’ять, і він знав, що це виграшні номери, ― сказав Мал. ― Він не хотів мене вітати, на випадок, якщо я забув зіграти, зателефонував мені й просто запитав: "Мал, ти грав у лото вчора ввечері?" На щастя, зізнався чоловік, він зіграв.

Завдяки джекпоту Мал тепер може дозволити купити будинок для себе та своєї дівчини. "Наразі ми всі живемо з родиною моєї дівчини, і це, звичайно, добре, але все, чого ми завжди хотіли, – це мати власний будинок, хоча ніколи не вірили, що це можливо", – пояснив він.

Власний будинок мрії, за словами переможця, ― на першому місці в списку, разом з новою машиною для батька і "найкращим Різдвом у житті".

Переможець зізнається, що виграш повністю змінив його життя і все це досі здається йому сюрреалістичним: "Я продовжую думати, що прокинуся і зрозумію, що повністю вигадав цей момент, який буває раз у житті".




Схожі новини: