Допомога своїм: переселенці з Енергодара отримають до свята гуманітарну допомогу

Переглядів: 370

30 грудня 2023 13:00

Допомога своїм: переселенці з Енергодара отримають до свята  гуманітарну допомогу фото

Енергодарська міська рада  реалізує  соціальний проєкт "Допомога поштою", у рамках якого мешканці громади, які тимчасово проживають у різних куточках України, набори гуманітарної допомоги.

Як інформує Енергодарський міський голова Дмитро Орлов,  вчора працівники міських служб та волонтерами Центру допомоги евакуйованим енергодарцям  передали  до організацій-перевізників останні в цьому році набори гуманітарної допомоги переселенцям з Енергодара.

"Всього у рамках акції, відповідно до поданих заявок, вже відправлено понад 1500 таких наборів. Частину з них вже отримано. Ще частину, сподіваємось, адресати ще встигнуть отримати до Нового року.
Не забувайте перевіряти додатки на наявність повідомлення про відправку посилки.

Увага! Допомога є однаковою для всіх та складається з харчового та гігієнічного наборів.
У разі, якщо до вас з якоїсь причини прийшла лише частина допомоги, телефонуйте за номером: +380959414928.

Через черговість подання та обробки заявок, а також через те, що не всі заявники на допомогу підтвердили свої реєстрації документами  та, на жаль, не всі вийшли на звʼязок з нашими фахівцями, ще близько 200  наборів будуть відправлені нашим громадянам вже у січні наступного року.

Просимо вас за можливості залишатися на зв'язку, адже з вами можуть зв’язатися представники Центру допомоги для уточнення наданої інформації", - інформує очільник міста атомників.




Схожі новини: