"Забирайся в свою Колумбію": Хіменес-Браво образився, бо його назвали "не українцем"

Переглядів: 333

28 грудня 2023 22:00

Забирайся в свою Колумбію: Хіменес-Браво образився, бо його назвали не українцем  фото

Ресторатор та відомий телекухар Ектор Хіменес-Браво переповів прикру розмову, яка відбулася в нього з тепер уже, мабуть, колишнім другом. Той назвав 51-річну зірку "не українцем" через відсутність українського паспорта.

Обурений Ектор написав про це в Instagram та зізнався в любові до України.

"15 років я в Україні. І весь час чув в свою сторону, що я не українець і: "Забирайся в свою Колумбію". Найболючіше те, що цього разу я почув ці слова від близької мені людини. Вони прозвучали з холодом в серці. Я розчарований і просто... В мене немає слів", - зізнався Ектор.

Він закликав ніколи не слухати людей, які вказують комусь, що робити і ким бути. Мовляв, треба стояти на своєму і продовжувати робити те, що робите.

"Я відчуваю себе українцем. Тут мій дім. І мені неважливо чи є в мене паспорт, чи є якісь штампи, і навіть чи є родичі. Головне як я себе відчуваю. Хто я і обираю тільки я", - наголосив Хіменес-Браво.

У відео Ектор наголосив, що для нього бути українцем - це "не папір і не штамп".

"У моєму серці я - українець. І я буду робити все, що я можу, що в моїх руках, щоби допомогти всій моїй сімї. Хто моя сімя? Кожен українець. І моє серце тут, в Україні, було є буде завжди. Україно, люблю тебе!", - сказав зірка.

  • Нагадаємо, актор "Дизель Шоу", білорус Євген Сморигін під час повномасштабної війни вирішив прийняти  громадянство України.
  • Хореограф та учасник гурту "Rumbero’s"Амадор Лопес, який народився в Венесуелі, отримав український паспорт на початку лютого 2022-го року і дуже ним пишається.



Схожі новини: