Дружина Брюса Вілліса на честь 16-річчя їхніх стосунків поділилася романтичними кадрами

Переглядів: 318

28 грудня 2023 17:00

Дружина Брюса Вілліса на честь 16-річчя їхніх стосунків поділилася романтичними кадрами фото

Американський актор Брюс Вілліс та його друга дружина Емма Хемінг Вілліс відзначили 16-річчя своїх стосунків.

На честь романтичної річниці жінка поділилася в Instagram архівними фото з Брюсом. А ще вона зізналася, як нелегко їй насправді у свята зараз, коли на її очах кохана людина згасає від деменції.

"16 років разом? Господи, де подівся час", - написала Емма.

Подружжя виховує двох спільних доньок, 9-річну Евелін та 11-річну Мейбел.

"16 років поряд з цим особливим чоловіком. Моє кохання і захоплення ним лише зростає", - зізналася вона.

"Як я насправді сьогодні почуваюся? А як я виглядаю?", - пожартувала жінка, з'явившись у сторіс без мейкапу та в окулярах.

Емма розказала, що саме поговорила телефоном із подругою і під час цієї розмови добряче виплакалася. Жінка підкреслила, як важливо мати когось, кому ти можеш довірити свої почуття замість того, щоби закорковувати їх у собі та прориватися через труднощі.

"Здаєте, свята - це тяжко. Річниці - це тяжко. Але для мене цей рік насправді був про спільноту, про побудову спільноти та зв'язку. І я просто хочу сказати, що це - моє рятівне коло. І я просто хочу вам за це подякувати", - звернулася Емма до своєї аудиторії.

Також дружина Брюса показала особливий подарунок, який власноруч зробила для неї їхня донька Мейбел: браслетик зі словами "безстрашна" і "дихати".

Нагадаємо, родина 68-річного Брюса Вілліса дуже згуртована та намагається проводити з невиліковно хворим актором набагато більше часу. Кінозірка вже втратив здатність читати і говорити.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: