Мешканець Запоріжжя вирощував канабіс у власній квартирі

Переглядів: 322

7 грудня 2023 15:00

Мешканець Запоріжжя вирощував канабіс у власній квартирі фото

Поліція одночасно провела обшуки у двох мешканців Запоріжжя

За даними слідства, 54-річний житель Запоріжжя у власній квартирі вирощував та зберігав наркотичний засіб «канабіс». Аналогічний вид наркотику також незаконно переховувала на території свого домоволодіння інша мешканка обласного центру. Про це повідомляє інформаційний відділ Запорізької обласної прокуратури. 

Під час одночасних обшуків за їх місцем проживання правоохоронці виявили більше 300 кущів конопель, 7 кг сухого канабісу в подрібненому виді, електронні ваги та інші докази протиправної діяльності.  

Загальна вартість вилученого з незаконного обігу наркотичного засобу за цінами «чорного ринку» становить понад 5 млн грн.

За процесуального керівництва прокурорів Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя викрито громадян на незаконному зберіганні наркотичних засобів у великих розмірах та незаконному вирощуванню конопель (ст. 309, ст. 310 КК України).

Досудове розслідування здійснюють слідчі  відділу поліції № 1 Запорізького РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу УБН в Запорізькій області ДБН Нацполіції України.




Схожі новини: