У Фінляндії можна безплатно пожити в будинку Санти – які умови

Переглядів: 335

5 грудня 2023 21:00

У Фінляндії можна безплатно пожити в будинку Санти – які умови фото

Кожний охочий може безплатно провести три дні — з 18 до 21 грудня — в будинку Санта- Клауса в місті Рованіємі, Фінляндія. Натомість гостям доведеться допомогти ельфам із сортуванням листів.

В Рованіємі розміщується "справжній дім Санта-Клауса", який знаходиться за Полярним колом. А також там розташоване поштове відділення Санти, яке щодня отримує близько 30 000 звернень від дітей. Саме тому ельфам потрібна допомога.

За словами головного ельфа Каті, гості зможуть не тільки ночувати в будинку Санта-Клауса, але й "зазирнути за лаштунки офіційної пошти Санта-Клауса в найжвавішу пору року".

Родині доведеться засукати рукави та стати повноправними ельфами на пошті Санта-Клауса, а Катя проведе для гостей пришвидшений курс "ельфійства". Батьки з дітьми будуть сортувати листи до Санти, штампувати конверти з офіційним поштовим штемпелем Полярного кола і виконувати інші доручення головного ельфа.

Фото: Airbnb

Після виконання "ельфійських обов'язків" на гостей чекають традиційні фінські страви, катання на снігоходах, поїздка, щоб подивитися на північне сяйво і традиційна сауна.

Будинок, у якому житиме сімʼя, прикрашений традиційними лапландськими прикрасами, у ньому також є двоярусне ліжко для дітей і шафа з ельфійським одягом та аксесуарами.

Фото: Airbnb

Сім’ї можуть подати заявку до 11 грудня до 12:00 за київським (і фінським) часом за посиланням. В оголошенні зазначено, що Visit Finland покриє витрати на рейси авіакомпанії Finnair туди й назад з лондонського аеропорту "Гітроу" до Рованіємі. Будиночок розрахований на двох дорослих і двох дітей.

Фото: Airbnb




Схожі новини: