Випадкове фото Пугачової та малолітніх дітей Галкіна потрапило в мережу

Переглядів: 371

5 грудня 2023 14:30

Випадкове фото Пугачової та малолітніх дітей Галкіна потрапило в мережу фото

Примадонна в супроводі юних Гаррі та Лізи умиротворено відпочивала в кафе.

В кінці жовтня російська співачка Алла Пугачова з дітьми від коміка і шоумена Максима Галкіна покинула Ізраїль, де жила з початку повномасштабної війни в Україні. Дуже швидко папараці, які невтомно розглядають особисте життя Примадонни під лупою, визначили, де вона осіла з сім'єю.

Зараз артистка живе на Кіпрі, в Лімассолі, де, за чутками, вона більше 10 років тому придбала елітну нерухомість. Там, Пугачова, схоже, відчуває себе більш вільно, адже стала потрапляти в об'єктиви журналістських фотокамер все частіше.

Нещодавно росЗМІ стали поширювати в мережі свіжий знімок Примадонни. У кадр вона потрапила в одному з кафе Лімассолу під час відпочинку з дітьми - 10-річними Лізою та Гаррі.

Варто відзначити, що навіть упереджено налаштована по відношенню до артистки преса країни-окупанта підкреслила, що Алла Борисівна виглядає дуже свіжо та доглянуто - стильно підібраний лук і аксесуари, гармонійний макіяж і охайна укладка значно її молодять.

Раніше українська ведуча та журналістка Наталія Мосейчук розповіла, що Пугачова і Галкін відмовилися давати їй інтерв'ю, коли вони випадково зустрілися в Юрмалі.

Також росЗМІ стали розпускати чутки про те, що двійнята Ліза і Гаррі не є дітьми Галкіна. Їх батьком називають фаворита Алли Пугачової, якому вона надавала знаки уваги.

Джерело: Главред




Схожі новини: