Запоріжці отримали вже понад сім мільйонів гривень по державній програмі «єВідновлення»

Переглядів: 442

4 грудня 2023 18:10

Запоріжці отримали вже понад сім мільйонів гривень по державній програмі «єВідновлення» фото

Ми продовжуємо публікувати відповіді на запитання, які отримуємо від читачів на нашу “гарячу лінію”

Від одного з читачів ми отримали питання — як зареєструватися на урядову програму «єВідновлення», щоб отримати компенсацію за пошкоджене житло, якщо у людини немає смартфона?

Як повідомляється на сайті Запорізької міської ради, окрім реєстрації через Дію, у разі відсутності технічної можливості подати заявку можна самостійно, звернувшись до ЦНАПів. Графік роботи — за посиланням

На цей час вже 175 запоріжців отримали за програмою єВідновлення майже сім з половиною мільйонів гривень державної допомоги на ремонт пошкоджених обстрілами осель. Загальна ж сума погодженої заявникам компенсації наразі складає понад 10 мільйонів 246 тисяч гривень.

Розглядом питань компенсації від держави за програмою «єВідновлення» займається спеціально створена міська комісія. 

Зазначимо, що компенсації передбачені за житло, яке було зруйноване або знищене в результаті військових дій. Йдеться про квартири, приватні будинки, садові й дачні будинки, об'єкти незавершеного будівництва і так далі.

Отримати компенсацію можуть власники такого житла, замовники та інвестори, члени кооперативів і спадкоємці перерахованих осіб.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті програми єВідновлення в розділі «Зруйноване житло» https://erecovery.diia.gov.ua/

або ж звернувшись на спеціальну урядову гарячу лінію 1545 (кнопка 2), або чат-боти Урядового контактного центру за посиланням:

Telegram – https://t.me/GovernmentContactCenter_bot

Facebook – https://www.facebook.com/kontactcentre/

«Урядовий контакт центр» у Viber

Нагадаємо, зі своїми питаннями, ви зможете звертатися на нашу “гарячу лінію” у Telegram - https://t.me/MVzaput

Матеріал підготовлений у рамках проєкту «Відбудуємо Мелітопольську громаду разом», який підтриманий грантом Української Асоціації Медіа Бізнесу.

 

 




Схожі новини: