Родина до останнього вірила: на фронті загинув голова районного суду Запорізької області

Переглядів: 394

27 листопада 2023 13:20

Родина до останнього вірила: на фронті загинув голова районного суду Запорізької області фото

 Захищаючи Україну, загинув голова Веселівського районного суду Запорізької області Анатолій Нагорний.

Як повідомляє портал «Судова влада», Анатолій Нагорний  пішов добровольцем до лав ЗСУ, попри те, що був відрядженим до Жовтневого суду м. Дніпра.

15 листопада 2023 року  загинув на Куп'янському напрямку, до кінця виконуючи свій професійний та моральний обов’язок. Родина до останнього вірила, що сталася помилка, але тіло захисника вдалося вивезти з поля бою.

«Суддівська спільнота, Рада суддів України, колеги, всі, хто знав Анатолія Олександровича, висловлюють глибоке співчуття родині, близьким та друзям з приводу передчасної загибелі земляка та героя, людини, для якої Україна та її незалежність були понад усе.

Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати. Нехай добрий, світлий спомин про захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і поважав», - говориться у повідомленні.

В тему

  • 13 квітня 2020 року відбулися збори суддів Веселівського районного суду Запорізької області, на порядок денний яких було винесено питання про обрання голови суду. 
  • За результатами таємного голосування головою Веселівського районного суду Запорізької області обрано  суддю Нагорного Анатолія Олександровича.
  • Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів», голова суду обирається на посаду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді.

 




Схожі новини: