Бред Пітт прокоментував скандальну заяву 19-річного сина від Джолі, який назвав його "негідником"

Переглядів: 411

23 листопада 2023 15:25

Бред Пітт прокоментував скандальну заяву 19-річного сина від Джолі, який назвав його негідником фото

Зірка був приголомшений словами сина і зазначив, що ніколи не кривдив своїх дітей.

Голлівудський актор Бред Пітт прокоментував гучні слова свого названого сина Пакса від Анджеліни Джолі, який нещодавно назвав його "підлою людиною".

Як розповіло близьке оточення Бреда, він дуже засмучений ситуацією. Так, інсайдер повідомив виданню The Sun, що 59-річна зірка вважає звинувачення названого сина "ганебним" наклепом. У близькому оточенні Пітта стверджують, що знаменитість навпаки дуже любить своїх дітей, тому й думки не може припустити, що він міг їх кривдити.

"Бред дуже поважає всіх своїх дітей, і це пригнічує, коли його вплутують у такі плітки. Прикро бачити, як Бреда зображують як "негідника", це далеко від правди", - поділився інсайдер.

Однак, наближені до Пітта люди переконані, що актор однаково не буде надавати публічного розголосу цій ситуації.

"Він вирішив зберігати гідне мовчання, і це багато про що говорить", - додав інсайдер.

Втім, попри втішні слова від оточення Пітта, деякі іноземні джерела пишуть, що батько зовсім не бачиться з більшістю своїх дітей. Зазначимо, що у Бреда та його колишньої дружини Анджеліни Джолі їх шестеро. Пакс, Захара і Меддокс є усиновленими дітьми, а Шайло і близнюки Нокс і Вів'єн – біологічними.

Нагадаємо, нещодавно донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Захара приголомшила вчинком. Під час церемонії вступу до жіночого товариства у коледжі вона публічно відмовилася від прізвища зіркового батька.

Джерело: ТСН




Схожі новини: