У двох окружних прокуратурах на Запоріжжі - нові керівники

Переглядів: 365

22 листопада 2023 22:24

У двох окружних прокуратурах на Запоріжжі - нові керівники фото

Керівник Запорізької обласної прокуратури Сергій Спільник представив колективам Дніпровської та Василівської окружних прокуратур їх нових керівників – Костянтина Яйлова та Максима Кофанова.

На адміністративні посади їх призначено наказами Генерального прокурора.

На представленні були присутні керівництво органів судової та місцевої влади, а також представники правоохоронних органів. 

Під час заходу Сергій Спільник зауважив, що новопризначені керівники мають достатній досвід роботи на керівних посадах та зможуть в умовах воєнного стану забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань. Побажав швидкого адаптування у нових колективах, відкритої та ефективної співпраці з судовим та силовим корпусом, та звичайно ж - найскорішої  перемоги.

До відома

Яйлов Костянтин Васильович народився у 1981 році. Має вищу юридичну освіту та стаж роботи в органах прокуратури понад 20 років. Свою трудову діяльність в органах прокуратури розпочав в серпні 2003 року на посаді помічника прокурора Володарського району Донецької області. Перед призначенням керівником Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя очолював Бердянську окружну прокуратуру Запорізької області.

Кофанов Максим Валентинович народився у 1985 році. Має вищу юридичну освіту та стаж роботи в органах прокуратури понад 16 років. Свій трудовий шлях в органах прокуратури розпочав із квітня 2007 року на посаді виконувача обов’язків слідчого прокуратури Шевченківського району м. Запоріжжя. Перед призначенням керівником Василівської окружної прокуратури обіймав посаду начальника відділу Запорізької обласної прокуратури.

Джерело: Відділ інформаційної політики Запорізької обласної прокуратури




Схожі новини: