СБУ затримала покоївку одного із соціальних закладів Запоріжжя за підтримку окупантів

Переглядів: 356

22 листопада 2023 12:45

СБУ затримала покоївку одного із соціальних закладів Запоріжжя за підтримку окупантів фото

СБУ викрила антиукраїнську агітаторку, яка героїзувала військових рф

Служба безпеки України викрила на антиукраїнській діяльності мешканку Запоріжжя, яка виправдовувала воєнні злочини російських військових та підтримувала окупацію ворогом українських територій.

Зловмисницею виявилась покоївка одного із соціальних закладів міста. З початком російської агресії прихильниця «політики путіна» значно активізувала свою діяльність. На власній сторінці, в одній із заборонених соціальних мереж, вона завзято виправдовувала повномасштабне вторгнення в Україну військ рф та категорично заперечувала військові злочини агресора. Про це повідомляє СБУ у Запорізькій області.

У своїх репостах та публікаціях, прихильниця загарбницької політики, схвалювала проведення так званої «спецоперації» в Україні, підтримувала російських військових і бойовиків квазідержавних утворень «днр/лнр». Вона також дискредитувала органи влади і ЗСУ та закликала своїх земляків допомагати військам «визволителів» аби підняти «русский флаг в Киеве».

Публікації супроводжувались особистими коментарями, де вона глорифікувала дії путінського режиму, і висловлювала очікування скорішого приходу в регіон «руського миру».

Під час огляду комп’ютерної техніки пропагандистки правоохоронці виявили матеріали, які містять докази її протиправної діяльності.

Слідчі СБУ повідомили їй про підозру за ч. 2, ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України) Кримінального кодексу України.

Блокування проросійської агітації здійснювали співробітники СБУ в Запорізькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

 

 




Схожі новини: