У Запоріжжі відновили електропостачання у будинках, які були знеструмлені через ворожі обстріли

Переглядів: 439

22 листопада 2023 13:10

У Запоріжжі відновили електропостачання у будинках, які були знеструмлені через ворожі обстріли  фото

Сьогодні зранку аварійно-ремонтні бригади ПАТ «Запоріжжяобленерго» усунули пошкодження в електромережах м. Запоріжжя, спричинені вчорашнім ракетним обстрілом

Загалом електрики повернули світло 46 родинам. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". Нагадаємо,  21 листопада о 20:43 ворог завдав ракетного удару по Запоріжжю. Приліт був у приватний сектор Дніпровського району міста.

Також протягом минулої доби фахівці Вільнянського міжрайонного РЕМ відновили енергопостачання 113 домівок, що були знеструмлені на минулий ранок внаслідок пошкодження повітряної лінії електропередачі.

Вчора енергетики заживили 25 абонентів у м. Запоріжжя, чиє енергопостачання було порушено напередодні через несприятливі погодні умови.

Наразі тривають роботи з відновлення енергоживлення 41 осель на Вільнянщині, що були знеструмлені вчора ввечері внаслідок пошкодження електрообладнання.

Станом на ранок 22 листопада без енергопостачання залишаються 26 049 споживачів у 64 населених пунктах Запорізької області – на Оріхівщині, Гуляйпільщині та по Степногірській дільниці.




Схожі новини: