Був патріотом України: на фронті загинув співвласник Запорізької взуттєвої фабрики "Міда"

Переглядів: 461

21 листопада 2023 20:45

Був патріотом України: на фронті загинув співвласник Запорізької взуттєвої фабрики Міда фото

Захищаючи Україну від російських загарбників, загинув співзасновник Запорізької фабрики взуття "Міда" Володимир Гіба.

З перших днів повномасштабного вторгнення боронив українську землю від російських окупантів.

Про це повідомила голова правління "Укрлегпром" Тетяна Ізовіт.

"Він був неймовірно позитивною, професійною, врівноваженою людиною, яка була закохана в життя! Висловлюємо щире співчуття та розділяємо скорботу і біль рідних, друзів, колег!", – зазначила Ізовіт.

Володимир Миколайович Гіба – співзасновник Запорізької взуттєвої фабрики «МІДА», був членом правління в Українській Асоціації підприємств легкої промисловості.

"Українська асоціація підприємств легкої промисловості глибоко сумує з приводу того, що 13 листопада 2023 року загинув відданий сподвижник української легкої промисловості, співзасновник ТОВ «Запорізька взуттєва фабрика «МІДА 1992», Володимир Миколайович ГІБА.

Він був доброю, життєрадісною та професійною людиною, талановитим керівником, гарним батьком, чоловіком та патріотом України, який з перших днів повномасштабної агресії рф зі зброєю в руках став на захист України. Його мужність, почуття гумору, добре слово і досвід були гарним прикладом підтримки для колег і побратимів, що допомагає українським воїнам і сьогодні боронити рідну землю.

Володимир Миколайович здійснив вагомий внесок у розбудову незалежної української держави, докладаючи чимало зусиль для збереження й відтворення людського капіталу та розвитку виробничого потенціалу взуттєвої галузі; створення команди однодумців й побудови вітчизняного інноваційного підприємства з виготовлення якісного чоловічого та жіночого взуття.

Завдяки самовідданій праці колективу під керівництвом ГІБА В.М. сьогодні Запорізька взуттєва фабрика «МІДА 1992» – це сучасне підприємство, що має в своєму розпорядженні потужні виробничі ресурси для створення якісного взуття, високотехнологічного спорядження для військовослужбовців ЗСУ, що підтверджено численними нагородами і відзнаками.

В.М.Гіба до останніх днів життя опікувався проблемами та успіхами трудового колективу, долучався до вирішення стратегічних завдань розвитку підприємства.

Цінуємо активну участь та професійний вклад у розвиток галузі легкої промисловості – як члена Правління Асоціації «Укрлегпром» у 2021-2023 рр.

Рішенням  Правління  23  червня 2023 року ГІБА Володимир Миколайович був нагороджений ВІДЗНАКОЮ Української асоціації підприємств легкої промисловості  «За стійкість, значний особистий внесок у збереження людського капіталу, розвиток легкої промисловості України в умовах воєнного стану для наближення Перемоги».

Висловлюємо щире співчуття та розділяємо скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював із Володимиром ГІБА. Світла пам’ять про нього закарбована у наших серцях. Вічна Слава Герою!

 З глибокою скорботою, Виконавча дирекція Асоціації «Укрлегпром»




Схожі новини: