Джерела спрогнозували, чи запросять принца Гаррі та Меган на Різдво до палацу

Переглядів: 365

21 листопада 2023 08:40

Джерела спрогнозували, чи запросять принца Гаррі та Меган на Різдво до палацу фото

Не отримавши від Чарльза ІІІ запрошення на його 75-річчя, принц Гаррі та його дружина Меган Маркл можуть розраховувати на те, що королівська родина все ж покличе їх на Різдво.

Вони радо б на це пристали, запевняють джерела з оточення пари. А от дзуськи, попереджають інсайдери з іншої сторони.

Про це пише Daily Mail.

Як розказали днями Sunday Times друзі Гаррі та Меган, подружжя "з готовністю прийме" запрошення на Різдво, оскільки бажає змінити нинішню ситуацію.

"Складається враження, що вони справді посилюють свою стратегію примирення", - зазначив співрозмовник видання.

На думку ж інших джерел, прагнення герцога та герцогині Сассекських "навести мости", їхнє неочікуване "бомбардування любов'ю" навряд чи викликає захват у палаці.

"Це так химерно - настільки погано поводитися, вимагати вибачення та визнання "провини" - безуспішно, можна додати - від родини, а тепер припускати, що вони просто завиграшки собі повернуться, і хай образи кануть у минуле, якщо лише хтось буде настільки добрим, що запросить їх", - обурився інсайдер.

Як підкреслило джерело, і Єлизавета ІІ, поки була жива, і Чарльз неодноразово запрошували Гаррі з Меган до палацу Балморал, але ті не приїздили туди з 2018-го року. Інформатор припустив, що така зміна курсу може мати відношення до того, що герцог і герцогиня не досягли у США фінансового успіху, на який сподівалися.

"Можливо, нарешті усвідомили, що скигління про те, як жахливо бути членом королівської родини, не така вже й прекрасна стратегія?", - риторично поцікавилося джерело.

Ідея приїзду на Різдво молодшого брата, з яким у них нині погані стосунки, не прийдеться до смаку і принцу Вільяму. Як подейкують у королівських колах, у такому випадку старший син Чарльза узагалі може відмовитися від традиційного сімейного святкування в Сандрінгемській резиденції та поїхати до родичів Кейт Міддлтон.

Імовірний вихід для Чарльза може бути такий: він не запрошує Гаррі на Різдво, але кличе його на Новий рік, який Вільям із Кейт та дітьми зазвичай зустрічають у Норфолку.

"Так можна вбити двох зайців: простягнути оливову гілку одному синові, не завдавши прикрості іншому", - пояснив інсайдер.

Нагадаємо, в день народження Чарльза молодший син, невістка та онуки привітали його телефоном. Щоправда, зміст розмови хтось хутенько переказав ЗМІ, і підозра впала на самих герцога й герцогиню Сассекських.

Джерело: Таблоїд

 




Схожі новини: