“Цілий хітпарад”: Нікітюк відреагувала на “пісюни” в своєму діректі та дала пораду чоловікам

Переглядів: 377

17 листопада 2023 12:25

“Цілий хітпарад”: Нікітюк відреагувала на “пісюни” в своєму діректі та дала пораду чоловікам  фото

Телеведуча Леся Нікітюк укотре продемонструвала, що має і хороше почуття гумору, і міцні нерви. Білявка у Insta-сторіс прокоментувала навалу сороміцьких чоловічих фото у своєму діректі.

Її спричинив "легкий інстаграмний флірт", який утнула Леся напередодні: повідомила, що збирається по круасани, і, отримавши від котрогось із підписників пропозицію сплатити за них, жартома розширила перелік забаганок.

Далі, зі слів Нікітюк, вона рано лягла спати, бо втомилася. І аж на ранок побачила у своєму діректі "таке, що хай Бог милує і боронить".

"Я, звичайно, дозволила собі цей легкий інстаграмний флірт, не знаю, навіщо. Напевное, щоб зранку подивитися на всі ті пісюни, які мені поприсилали, на всі ті геніталії. Хлопці, я не проти - в мене вже багато років цілий хітпарад, все нормально, я звикла, але просто зранку, на порожній шлунок...", - зазначила Леся.

36-річна телеведуча навіть люб'язно дала пораду чоловікам, які вважають прийнятним розсилати свої дікпіки.

"Ще додам, шановні чоловіки і всі ті, хто прислав мені вчора геніталії в дірект. Дякую. Друге. Просто моя рекомендація: перестаньте вже робить ті фотки на цих турецьких дивандеках, коврах і покривалах совдеповських. Вибирайте білий фончик такий, однотонний, щоб ти вже знав, що ти мужик, що в тебе все класно і що ти ще й нюдс класний зробив", - порекомендувала Нікітюк.

Нагадаємо, кілька років тому в Лесі був неприємний інцидент із залицяльником, який, не маючи успіху, зламав Instagram дівчини та оприлюднив її пікантне селфі.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: