Потужні та всюдихідні: військові отримали автівки від запоріжців

Переглядів: 371

17 листопада 2023 09:30

Потужні та всюдихідні: військові отримали автівки від запоріжців фото

Ще одна партія автівок відправиться на фронт для військових, які боронять Запорізький напрямок.

Така масштабна передача стала можливою завдяки співпраці обласної влади, органів місцевого самоврядування, волонтерів та відповідального бізнесу.

До урочистого вручення чергової партії транспорту, який допоможе нашим бійцям у боротьбі проти загарбників, долучився начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко.

- Машини потужні, всюдихідні та, що важливо для виконання бойових задач, оснащені турелями. Всього підрозділ отримав 42 автівки - 36 пікапів та 6 джипів. Дякую всім небайдужим українцям, які долучаються до зборів необхідного обладнання для Сил оборони. Рашистам не здолати таку мужню та незламну націю! - цитує Юрія Малашка сайт ЗОВА.

Як розповідав Юрій Малашко журналістам, на допомогу усім складовим сил безпеки з обласного бюджету направили вже понад 1 млрд гривень. Зоерема, закуплено 9 автівок, оголошені торги на закупівлю ще 20 автівок за бюджетні кошти.

- Маємо надію до кінця року закупимо, - поінформував очільник ЗОВА на щотижневому брифінгу 10 листопада. - Інші машини — це за рахунок відповідального бізнесу, волонтери. Ми збирали одноденну зарплату і купували машини.

Окрім машин, у військових величезний попит також на дрони різних модифікацій.

- Отримали запит від військових, опрацьовуємо його, де саме купувати, бо під кінець року це досить складно. Це товар, який військові потребують кожного дня, тому що за добу можна втратити 50-100 дронів, на війні це розхідний матеріал, - розповів Юрій Малашко.

За словами Юрія Анатолійовича, запит отримали на 1000 безпілотників.

Фото з сайту Запорізької ОВА

 




Схожі новини: