Через цинічні обстріли окупантів у Запорізькій області гинуть люди — за добу 141 удар по 25 населених пунктах

Переглядів: 336

16 листопада 2023 09:20

Через цинічні обстріли окупантів у Запорізькій області гинуть люди — за добу  141 удар по 25 населених пунктах фото

Минулої доби військовослужбовці рф завдали 141 удар по 25 населених пунктах Запорізької області – постраждало мирне населення

Окупанти здійснили 3 ракетні удари по Зарічному, 16 БПЛА-атак по Гуляйполю, Новодарівці, Малій Токмачці, Чарівному, Полтавці, Новоіванівці, Малим Щербакам та Степовому, а також обстріляли з РСЗВ Новоданилівку. Про це повідомляє голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко. 

121 артобстріл прийшовся по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новоандріївки, Білогір'я, Левадного, Полтавки, Темирівки, Роботиного, Кам'янського, П'ятихаток, Лобкового, Плавнів та інших прифронтових міст і сіл.

В результаті артобстрілу по Новоандріївці поранення отримав 67-річний місцевий житель – його доправлено до лікувальної установи.

Наразі відомо про сімох постраждалих внаслідок ракетного удару по Комишуваській громаді – чотирьох поранених цивільних та 3 працівників ДСНС. Двоє рятувальників загинули. Як ми повідомляли раніше, при ліквідації наслідків ворожого ракетного удару у селищі Зарічне Запорізького району загинули рятувальники Віталій Накаряков та Сергій Дорогокупля. Вічна пам'ять  рятувальникам, які загинули на бойовому посту.

За добу надійшло 63 повідомлення про руйнування житлових будинків, господарських споруд та об'єктів інфраструктури. 




Схожі новини: