Зникнуть з мапи: деякі населені пункти Запорізької області майже повністю знищені

Переглядів: 370

15 листопада 2023 19:15

Зникнуть з мапи: деякі населені пункти Запорізької області майже повністю знищені фото

Ворог продовжує безжалісно знищувати міста і села Запорізької області

"Сумно, але деякі населені пункти Запорізької області не залишаться на мапах.  Один з таких – звільнене Роботине, що майже повністю зруйновано ворожими обстрілами. Опрацьовуємо європейський досвід і розглядаємо всі можливі варіанти відбудови", -  повідомив в етері телеканалу “Апостроф.TV” начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко,  розповідаючи про ситуацію в Запорізькій області.

Очільник ЗОВА також зазначив, що ворог продовжує обстрілювати населені пункти. 

"Гатить з артилерії та РСЗВ, атакує за допомогою БПЛА. На щастя, сьогодні без постраждалих та загиблих. Наші воїни молодці, у відповідь кожного дня роблять загарбникам “подаруночки” – завдають ударів по ворожих об’єктах у Мелітополі, Токмаку й Бердянську", - зазначив Юрій Малашко..

Евакуація з прифронтових населених пунктів, за словами Юрія Анатолійовича, триває, а на тимчасово окупованих територіях продовжується тиск на місцеве населення.

"Ворог застосовує все більше важелів впливу, а також мобілізує чоловіків. Важко бачити, як загарбники промивають мізки нашим дітям, насаджують їм ворожі ідеї та налаштовують проти України", - поділився посадовець.

 




Схожі новини: