Молодша "сестра" Вєрки Сердючки вийшла заміж

Переглядів: 500

8 листопада 2023 16:28

Молодша сестра Вєрки Сердючки вийшла заміж фото

Українська акторка Інна Білоконь, відома як сценічна "мама" Вєрки Сердючки, поділилася радісною звісткою. Її дочка Яна, яку жартома називають молодшою "сестрою" епатажної виконавиці, вийшла заміж.

Фотографією церемонії Інна Білоконь поділилася в своєму блозі в Instagram. У коментарях українці кинулися вітати новоспечене подружжя та згадувати Яну маленькою.

На чорно-білому кадрі видно, що дочка Інни Білоконь сяяла в білій сукні, обшитій стразами, з неглибоким декольте. Її волосся було зібране у святкову зачіску, а голова прикрашена фатою та блискучим обручем.

У руках Яни був весільний букет, а навколо падало конфеті. Чоловік, імʼя якого не називають, йшов під вінець у чорному костюмі без краватки, прикрашеному квіткою на лацкані.

Фото знаменитість підписала літерами "S" та "Y", тож можна припустити, що імʼя її новоспеченого зятя починається на літеру "С".

"Неймовірно. Вже весілля! А наче вчора ще – малеча, яка бавилася в гримерці. Кохання, поваги одне до одного і розуміння", "Мої вітання і побажання щастя", "Щасливого подружнього життя молодятам", "Миру, злагоди, кохання", – написали в коментарях.

Джерело: Оbozrevatel




Схожі новини: