“Сміялися та жартували”: Пітт з'явився на світському заході з коханою Інес де Рамон

Переглядів: 416

7 листопада 2023 15:05

“Сміялися та жартували”: Пітт зявився на світському заході з коханою Інес де Рамон  фото

Американський актор Бред Пітт, який із чуток перебуває у як ніколи серйозних та міцних стосунках із дизайнеркою ювелірних виробів Інес де Рамон, показався з нею на  (LACMA) Art + Film Gala, де того вечора також були писутні Дженніфер Лопес, Кіану Рівз, Бен Аффлек та інші зіркові гості.

Як повідомляє People, Бред та Інес не позували для фотографів, проте весело проводили час.

"Вони були дуже милими. Сміялися і жартували з усіма довкола них… Вони, здається, дуже добре проводили час", – сказав інсайдер, який бачив пару того вечора.

Як відомо, Пітт та де Раман почали з’являтися разом на людях восени 2022-го. Зокрема, Бред познайомив дівчину зі своїми дузями Сінді Кроуфорд та Ренді Гербером, а також Шоном Пенном та Джиммі Пейджем.

За інформацією інсайдера, на той момент пара була разом вже кілька місяців. Згодом, взимку їх помітили на відпочинку у Мексиці. Інес навіть зазнімкували топлес.

Наприкінці лютого 2023-го стало відомо, що Інес перебуває у процесі розлучення з колишнім чоловіком, актором Полом Веслі. Подейкують, що її стосунки з Піттом зав’язалися тоді, коли подружжя вже розійшлося та ще не оформило все офіційно.

Нагадаємо, попри понад рік стосунків актор все ще не познайомив обраницю з дітьми. Подейкують, що він не квапиться через складні стосунки з Анджеліною Джолі.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: