Не образи, а принципи. Від візиту в Ізраїль до «f*cking terrorist» Путін, або як Банкова виправляє комунікаційні невдачі останніх тижнів

Переглядів: 536

7 листопада 2023 14:00

Не образи, а принципи. Від візиту в Ізраїль до «f*cking terrorist» Путін, або як Банкова виправляє комунікаційні невдачі останніх тижнів фото

Максим Несвітайлов, політолог, в інтерв'ю пояснив, як Офіс президента України почав активно виступати з новими історіями та виправляти комунікаційні провали останніх декількох тижнів.

- Як ви вважаєте, чи почує Трамп тезу [Володимира Зеленського], звернення до нього, і взагалі, наскільки нині можливе якесь конструктивне порозуміння з його командою і з ним у разі його гіпотетичної перемоги?

- Трамп однозначно почує, звісно, ця заява розлетілася не тільки в наших ЗМІ. Але боюся, що навіть якщо він почує, то, можливо, не зможе знайти дорогу до України. Якщо враховувати його пізнання в географії, де він думає, що Орбан очолює Туреччину, а Угорщина має прямий кордон із Російською Федерацією, то можуть бути питання. Він може вилетіли в Україну, а прилетіти, не знаю, в Уругвай, наприклад.

А якщо говорити серйозно, звісно, нам потрібно враховувати всі можливі варіанти і намагатися побудувати стратегію таким чином, аби ми могли співпрацювати і з Трампом і його командою, якщо він переможе, бо ця перемога не змінить головного — того, що США є нашим головним геополітичним союзником. І нам однозначно потрібно якось із ними вибудовувати дружні взаємовідносини.

Звісно, шанси на це менші, ніж у тих же демократів, у представника демократів. Тим не менше ці шанси досі зберігаються і вони достатньо високі. Тому такий варіант потрібно враховувати. Чи буде це важче, ніж зараз будувати комунікацію — однозначно буде важче. Чи це реально? Я вважаю, що цілком реально.

Повну версію інтерв'ю читайте за посиланням

Джерело: NV

 




Схожі новини: