Знищили усіх: на фронті загинув випускник Запорізького січового колегіуму, сім'ю якого росіяни вбили ракетою

Переглядів: 356

6 листопада 2023 11:45

Знищили усіх: на фронті загинув випускник Запорізького січового колегіуму, сімю якого росіяни вбили ракетою фото

Юрій Глодан родом із Запоріжжя. Тут закінчив Запорізький січовий колегіум. Потім переїхав до Одеси, одружився, став молодим батьком. До повномасштабного вторгнення працював шеф-пекарем в ресторанній компанії Одеси.

23 квітня 2022 року у їхній будинок прилетіла ворожа ракета і чоловік за секунду втратив всіх близьких.

В результаті ракетного удару загинули його 3-місячна донька Кіра, дружина Валерія та теща Людмила. Юрій вцілів, бо його в цей момент не було вдома — піщов в магазин.

«Я плакав від щастя, коли у нас народилась донечка. І зараз мені складно усвідомлювати, що моєї донечки більше немає», —  сказав журналістам Юрій  у квітні минулого року

Після загибелі найдорожчих людей Юрій Глодан пішов захищати країну - спочатку в «Азов», а потім у 3 ОШБр.

Про смерть героя повідомив його знайомий Олександр Яковенко.

«Я не спілкувався з ним близько, але майже кожний одесит знає цю сім’ю.

Юра - чоловік, батько, воїн, пекар та колега в проекті Make My Cake, Одесса, де я співвласник. Саме він робив відомі в Одесі пасхи від нашої кондитерської. Цей день був його першим вихідним, він вийшов в магазин, коли повернувся, його світ був зруйнований.

23 квітня 2022 року в його сімʼю прийшов «руський мір» - російська ракета зруйнувала житловий комплекс "Тірас" в Одесі. Трагедія відібрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили - це сімʼя Юри.

Він поступив, як гідний чоловік української нації - пішов в ЗСУ, спочатку АЗОВ, потім 3-тя Штурмова. Сьогодні дізнався, що він загинув, захищаючи свою країну. Світла памʼять, людина з великим серцем.

Центр Європи. 21 століття. Історія української сімʼї.

Update. Ця інформацію від друзів та товаришів. Офіційного заключення ще нема. Вважається зниклим безвісті з 12 вересня», - написав Олександр.

Впізнали загиблого Юрія Глодана, про долю якого не було відомо майже 2 місяці, по хрестику. Вічна пам’ять.

 




Схожі новини: