Так гарбуз ви точно не готували: дивовижно смачно – на сніданок, обід чи вечерю за 20 хвилин

Переглядів: 484

5 листопада 2023 11:01

Так гарбуз ви точно не готували: дивовижно смачно – на сніданок, обід чи вечерю за 20 хвилин фото

В інтернеті такий рецепт мені поки не траплявся.  Виходить неймовірно смачно і робити дуже і дуже просто і швидко, буквально за 20 хвилин.

А робитимемо щось схоже на паштет з гарбуза. Поєднання смаку гарбуза з легким вершковим відтінком це незрівнянно! Я цю овочеву страву з гарбуза навіть як начинку в пиріжки або пироги використовую, не тільки як закуску.

Приготування:

Я готуватиму з гарбуза – сорту мускатна гітара.

Відразу ставимо обсмажуватися до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю на невеликій кількості добре розігрітої олії.

Тим часом тремо гарбуз на великій тертці.

На сковороду з обсмаженою цибулею додаємо маленький шматочок вершкового масла і викладаємо тертий гарбуз.

Готуємо гарбуз на середньому вогні буквально хвилин 10, поки він не стане м’яким. Кришкою сковороду не накриваю, щоб випарювалася зайва рідина.

Коли гарбуз буде готовим, додаємо одну столову ложку м’якого плавленого сиру. Перемішуємо і готуємо ще 3-4 хвилини.

Тепер солимо і перчимо до смаку.

Вимикаємо плиту і додаємо трохи подрібненого часнику.

Все! Наш паштет із гарбуза готовий! І якби ви знали, як це смачно! Поєднання смаку гарбуза із вершковим смаком плавленого сиру просто неймовірно.

Рецепт:

Гарбуз (очищений) – 500 г

Цибуля – 1 шт (100 г)

Олія – 3 ст. ложки

Вершкове масло – 30 г

М’який плавлений сир – 1 ст. лож. (50 г)

Часник – 2 – 3 зубчики

Сіль, перець за смаком

 




Схожі новини: