Полякова на рибалці розказала, який антистрес впровадила у своє життя

Переглядів: 521

3 листопада 2023 18:15

Полякова на рибалці розказала, який антистрес впровадила у своє життя  фото

Співачка Оля Полякова розказала, як важко перенесла хворобу, після чого вирішила змінити спосіб свого життя.

У мережі виконавиця оприлюднила фото з рибалки і розказала, який антистрес впровадила в своє життя.

"Дорогенькі мої, хочу з вами поговорити про відпочинок та самопочуття! На початку місяця я захворіла, - вірус, зазвичай в мене це (займає - ред.) 3 дні, і я ок, та не в цей раз.

Я хворіла майже місяць, через антибіотики, купу ліків, я вилізла, але досі ще кашель та нежить! Подивившись на це все, тверезо розумію, що організм мені каже: "гей старенька, давай ти будеш себе більше любити та піклуватись про себе, і не тільки фізично але й морально!"", - зазначила Полякова.

"Тому буду собі влаштовувати відпочинки, перезавантаження, а ще я вирішила більше не бачити і не читати поганих коментарів! А цього в інтернеті зараз стало нестерпно багато, люди не можуть впливати на проблеми, стрес, війну, і вони висираються на сторінки публічних людей!

Тому від сьогодні я буду блокувати все і всіх, що мені не потрібно читати, так що, якщо вам важливо бути зі мною в моєму просторі, будьте чемні та добрі!", - наголосила вона.

Нагадаємо, раніше Полякова опинилася в центрі скандалу, через виступ на весіллі прокурора Ростислава Ільницького і експрацівниці львівського ДБР Роксолани Москви у п'ятизірковому комплексі Emily Resort поблизу Львова.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: