Подарунок до ювілею: призначений новий керівник запорізьких надзвичайників

Переглядів: 487

2 листопада 2023 09:00

Подарунок до ювілею: призначений новий керівник запорізьких надзвичайників фото

 1 листопада 2023 заступник Голови ДСНС України Андрій Даник представив особовому складу запорізьких рятувальників нового керівника.

Наказом т.в.о. Голови ДСНС України №700 від 24 жовтня 2023 року начальником ГУ ДСНС України у Запорізькій області призначено полковника служби цивільного захисту Владислава Гусинського, який з серпня 2022 року працював на посаді першого заступник начальника Головного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області

У Запоріжжя Владислав Гусинський приїхав з Маріуполя, де з листопада 2021 року очолював районне управління ГУ ДСНС України у Донецькій області. Служба в системі цивільного захисту для випускника Черкаського пожежно-технічного училища МВС розпочалася  у жовтні 1996 року. І проходила вона на різних посадах у підрозділах ГУ ДСНС в Донецькій області.

«Заступник Голови ДСНС України Андрій Даник побажав новому очільнику запорізьких рятувальників успіхів у службі, аби і надалі розвивати один із найбільших і найбоєздатніших рятувальних гарнізонів України.

Також, Андрій Миколайович подякував голові Запорізької ОВА Юрію Малашку за допомогу підрозділам ДСНС у покращенні матеріально-технічної бази, особливо у воєнний час», - зазначається у повідомленні пресслужби Головного управління ДСНС в Запорізькій області.

На церемонії представлення нового керівника був присутній начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Юрій Малашко підкреслив, що знає Владислава Гусинського як вправного керівника, для якого робота ДСНС в Запорізькій області добре знайома. Очільник області побажав плідної роботи новому керівнику та усьому підрозділу ГУ ДСНС.

Залишається додати, що наказ про призначення на посаду начальника ГУ ДСНС в Запорізькій області став для полковника служби цивільного захисту Владислава Гусинського гарним подарунком до ювілейного дня народження: сьогодні, 2 листопада, Владислав Володимирович відзначає своє 45-річчя.




Схожі новини: