На фронті загинув ветеран запорізького футболу

Переглядів: 439

1 листопада 2023 21:10

На фронті загинув ветеран запорізького футболу фото

Війна забрала життя ветерана запорізького футболу 56-річного Сергія  Ніколаєнка.

Після початку повномасштабної війни Сергій Володимирович пішов захищати країну від російських загарбників. Про його загибель повідомили на сторінці "Запоріжжя футбольне" у фейсбуці.

"Сумну новину в понеділок повідомили друзі - війна забрала життя ветерана запорізького футболу, чудового воротаря та прекрасної, чуйної, доброї людини Сергія Володимировича Ніколаєнка.

У це важко повірити, адже здавалося б ще вчора він розвозив містом на старенькому мікроавтобусі воду, захоплено тренував сина Гордія на полях ДЮСШ Металург, який, як і батько, на футбольному полі вибрав місце у воротах.

Сам Сергій за першої ж нагоди грав за команди ветеранів і навіть на аматорському рівні брав участь у районих змаганнях, самовіддано захищав ворота команди «Таврія» (Василівка), де давно вже став своїм...

На просторах інтернету вдалося знайти його першу команду майстрів – СКІФ (Алма-Ата), за яку він дебютував у 17-річному віці!

Потім була служба в армії та повернення у великий футбол - Старт (Ульяновськ), Дружба (Йошкар-Ола), Торпедо (Таганрог), Металург (Червоний Сулін), Ведрич (Речиця), запорізькі ЗТЗ, Запоріжкокс, ЗАлК.

…Недавно йому виповнилося всього 56 років і долі було завгодно, щоб саме в день його народження - 24 серпня, Україна здобула свою незалежність, за яку, на жаль, він і загинув.

Дякуємо, Сергію, за твій щирий слід у житті та футболі… Царство небесне... Пам'ятатимемо.", - говориться у дописі.




Схожі новини: