Дрон для розвідки: військовослужбовці запорізької бригади отримали нові «очі», щоб знищувати ворога

Переглядів: 415

1 листопада 2023 20:28

Дрон для розвідки: військовослужбовці запорізької бригади отримали нові «очі», щоб знищувати ворога фото

Народний депутат Сергій Штепа допомагає ЗСУ у співпраці із запорізьким бізнесом

«Мав честь передати хлопцям зі 110 бригади новенький дрон DJI Mavic 3. У сучасній війні це «очі» наших військових, один з головних засобів розвідки на передовій. За допомогою дрона можна побачити противника, його позиції, відстежити пересування особового складу та техніки, зробити коригування артилерійського вогню, - написав Сергій Штепа на своїй фейсбук-сторінці. - У дронах є постійна потреба, тож впевнений, що «Мавік» точно принесе користь! Хочу подякувати нашим захисникам за службу, а також небайдужим запорізьким підприємцям – за співпрацю і спільну допомогу військовим.

За словами народного обранця, в останні два місяці він більшу частину вільного часу приділяє спілкуванню з військовими.

«Говоримо про новини з фронту, про нагальні потреби. Допомагаю в міру можливостей.

Нещодавно у співпраці з небайдужим запорізьким бізнесом передав бійцям 43 окремої механізованої бригади комплект рацій Motorola. Також постачав окремим захисникам комплекти плитоносок і розгрузок, додаткові засоби зв’язку.

Крім того, у вересні я надіслав депутатське звернення до Міністра оборони Рустема Умєрова щодо справедливої виплати винагород бійцям, які служать в ППО.

Мені неодноразово надходила інформація, що під час служби в протиповітряній обороні люди, які перебувають не на передовій, не отримують щомісячні додаткові виплати від держави та мають лише посадовий оклад на рівні близько 20 тис. грн. Разом з тим вони регулярно виконують бойові завдання, чергують під час оголошення повітряних тривог і постійно перебувають в зоні підвищеної небезпеки, адже навіть в тилу ППО є одним із пріоритетних об’єктів для ураження ворогом.

Є конкретний результат: бійцям, які озвучували проблему, почали нараховувати додаткові кошти відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 168.

Сьогодні всі думки – про те, як наблизити перемогу. Потрібно допомагати Збройним силам України, адже саме від них залежить наше майбутнє. Безмежно дякую всім, хто нас захищає!», - написав Сергій Штепа.




Схожі новини: