У Запоріжжі чоловік незаконно привласнив трикімнатну квартиру

Переглядів: 362

1 листопада 2023 15:45

У Запоріжжі чоловік незаконно привласнив трикімнатну квартиру  фото

У Запоріжжі чоловік, використовуючи підроблені документи про приватизацію, добився реєстрації за ним права власності на трикімнатну квартиру у Хортицькому районі

Мешканця Запоріжжя обвинувачують у шахрайстві та підробці документів для отримання нерухомості, що мала відійти у власність громади. Про це повідомляє відділ інформаційної політики Запорізької обласної прокуратури. 

За даними слідства,  45-річний чоловік, використовуючи підроблені документи про приватизацію, добився реєстрації за ним права власності на трикімнатну квартиру, розташовану в Хортицькому районі Запоріжжя.  За відсутності спадкоємців ця нерухомість за законом повинна була поповнити житловий фонд територіальної громади міста. За вказаних обставин діями підозрюваного державі спричинено шкоду в розмірі майже 800 тис. грн.

Прокурори Запорізької обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Запоріжжя за фактом заволодіння майном шляхом обману та використання завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України).

 

 

 




Схожі новини: