Лобода заявила, що хоче взяти на роботу таксиста, який відмовився обслуговувати пасажирів українською

Переглядів: 398

30 жовтня 2023 11:45

Лобода заявила, що хоче взяти на роботу таксиста, який відмовився обслуговувати пасажирів українською  фото

41-річна співачка Світлана Лобода заявила, що готова взяти на роботу таксиста, який на вимогу говорити українською висадив пасажирів з авто.

Про це вона написала у своїх сторіс. Згодом, також у сторіс, артистка розширила свій меседж.

Лобода опублікувала відео з таксистом, на якому він ламаною українською пояснює, що насправді ні від кого не ховається та дякує людям, які його підтримали.

"Готова цього хлопця взяти на роботу", - написала співачка російською, вочевидь таким способом виражаючи свою підтримку.

Згодом Світлана вирішила пояснити своїй аудиторії, навіщо вирішила запропонувати роботу "героєві" резонансного кейсу. Виявляється, щоби разом удосконалювати українську.

Зазначимо, що підтримав таксиста й одіозний ексрадник Офісу Президента Олексій Арестович. Він назвав випадок "мовним ХАМАСом" та почав погрожувати компанії, де працював чоловік, за його звільнення. Олексій запропонував таксисту виплатити матеріальну допомогу.

"Bolt, ви взагалі в курсі, що порушили Конституцію України, коли звільнили водія під тиском мовного ХАМАСу. Які слабкі коліна у вас виявилися. Я тепер поліруватиму вас при кожній зручній нагоді, стільки років, скільки буде треба. Збиток оціните самі", - написав Арестович.

Нагадаємо, сама Світлана Лобода частенько потрапляє у скандали, після того, як виїхала з РФ на початку повномасштабної війни в Україні. Якось під час її виступу у центрі Харкова дівчинка вийшла на одиночний протест з плакатом "Харків без Лободи". На це виконавиця запитала у дівчинки, хто їй заплатив.

Додамо, що в одному із інтерв'ю Лобода зазначала, що російська мова не належить російській владі й зізналася, що думає і говорить саме нею.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: