Альба стала Спірз, Бібер прийшов у ластах, а Нортон з дружиною уявили себе Бекхемами: як зірки Голлівуду Геловін святкували. ФОТО

Переглядів: 395

29 жовтня 2023 11:30

Альба стала Спірз, Бібер прийшов у ластах, а Нортон з дружиною уявили себе Бекхемами: як зірки Голлівуду Геловін святкували. ФОТО  фото

27 жовтня зірки Голлівуду зібралися у Лос-Анджелесі на щорічну вечірку з нагоди Геловіну.

Яких тільки костюмів не вигадали селебріті — були й герої культових фільмів та мюзиклів, приміряли на себе й образи своїх колег, а хтось над аутфітом думав недовго, вбравши те, що "погано в шафі лежало". 

Сінді Кроуфорд та Ренді Гербер

57-річна американська модель Сінді Кроуфорд та її 61-річний чоловік, бізнесмен Ренді Гербер приміряли на себе образи головних героїв бродвейського мюзиклу та фільму "Бріолін" Санді Ульссон та Денні Зуко.

Сінді одягла обтислі чорні лосини та чорний топ з відкритими плечима. Талію модель виділила широким поясом. Волосся Кроуфорд заховала під кучеряву, світлу перуку. А доповнила аутфіт шкірянкою оверсайз.

Її чоловік був одягнутий теж у все чорне та велику шкірянку.

Кая Гербер та Остін Батлер

 

Донька Сідні Кроуфорд, модель Кая Гербер одяглася як супермодель 60-х років Еді Седжвік. Вона вбралася у чорні колготки, чорний топ. Зверху Кая накинула шубу, а волосся сховала під перукою з короткою стрижкою.

Бойфренд Гербер, актор Остін Батлер переодягнувся в короля поп-арту Енді Ворхола. Своє волосся Батлер перефарбував тимчасовою фарбою у платиновий відтінок.

Періс Джексон

Донька поп-короля Майкла Джексона, Періс обрала косплей на персонажа серіалу "Майті Буш" Старого Греґга.

25-річна акторка одягла на себе зелені блискучі лосини, а поверх них спідницю з фатину та сіру блискучу кофтинку. На волосся вона натягнула зелену перуку.

Губи Періс нафарбувала яскравою червоною помадою та намалювала собі вуса.

Едвард Нортон та Шона Робертсон

54-річний американський актор Едвард Нортон з дружиною, кінопродюсеркою Шоною Робертсон прийшли в образі Девіда та Вікторії Бекхмів. 

Шона одягла темну перуку та коротку лаковану сукню-бюстьє. А от Едвадр прийшов на вечірку у червоній футболці ФК "Манчестер Юнайтед", за який грав Девід Бекхем у 1995-2003 роках. Актор навіть наклеїв собі тимчасові тату, як у футболіста та зробив грим, аби бути на нього схожим.

Меган Фокс та Machine Gun Kelly

Ця зіркова пара теж перебрала на себе образи з відомого фільму з Умою Турман "Убити Білла".

Цікаво, що образ Турман з фільму на себе приміряв саме репер Machine Gun Kelly. Він одягнувся у жовтий спортивний костюм, розтріпав волосся та приніс з собою катану.

А от Меган Фокс обрала аутфіт іншого персонажу цього фільму — Гого. Меган одягнула шкільну форму, білі панчохи. Як аксесуар взяла сумочку у формі булави. Під очима вона намалювала червоню фарбою, імітуючи криваві сльози.

Джесіка Альба

Акторка Джесіка Альба прийшла на Геловін переодягнута у Брітні Спірз, а саме в її образ з кліпу "Toxic".

Альба одягнула напівпрозорий обтислий комбінезон, який прикрашений стразами та заховала волосся під білу перуку.

Подруга аторки, модель Келлі Сойєр теж була в образі співачки. Щоправда, з іншого кліпу - "One more time".

Цікаво, що Періс Хілтон теж була на цій вечірці. Й теж в образі Брітні.

Джастін Бібер

А от канадський співак Джастін Бібер довго над костюмом не думав. Його образ складався з гавайської сорочки, шортів та маски для плавання. Доповнив цей лук людини, яка відпочиває на Карибах, ластами.

На вечірці зірка був один, без Хейлі. Хоч вона вже демонструвала підписникам свій костюм вампірки.

Бібер прийшов на вечірку у костюмі людини, що відпочиває

Нагадаємо, минулого року зірки теж переодягалися на Геловін. Наприклад, Нікола Пельтц та Бруклін Бекхем були Ромео і Джульєтою, а Ешлі Грем — янголом.

Більще фото зірок дивіться тут




Схожі новини: