“Дуже багато перевзуванців”: Христина Соловій назвала “дурами” колег, які не виступають на передовій

Переглядів: 496

27 жовтня 2023 15:45

“Дуже багато перевзуванців”: Христина Соловій назвала “дурами” колег, які не виступають на передовій фото

Співачка Христина Соловій, яка нещодавно представила "антихристиянський" кліп із Сергієм Жаданом, знову опинилася в епіцентрі обговорень.

Виконавиця назвала своїх колег-артисток, які не хочуть їхати на передову виступати для військових, "дурами". Увагу на це звернули в одному з українських Telegram-каналів.

Такі слова пролунали 19-го жовтня у Харкові під час брифінгу "Культурна та психологічна підтримка українських військових", що організувала ініціатива "Культурний Десант".

Крім Христини на брифінгу був присутній керівник ініціативи, військовий Олександр Ремез. Його запитали, чи були серед артистів ті, які відмовлялися їхати на фронт.

На що Олександр пригадав слова співака та військового Колі Серги. Мовляв, він вже якось про це вичерпно розказав. Як відомо, в одному з інтерв’ю Серга зізнався, що співачка Тіна Кароль обіцяла приїхати на фронт, але так цього і не зробила.

Після цього слово взяла Соловій. Вона наголосила, що зараз багато артистів, які "перевзулися" і почали маніпулювати аудиторією, випускаючи нові пісні українською чи переписувати власні тексти.

"З'явилося дуже багато перевзуванців та пристосуванців, перевзуванок та пристосуванок. І всі вони дуже навчилися існувати в неіснуючій інфраструктурі українського шоубізу і розуміють, як легко можна впливати на аудиторію", – сказала вона.

"Як просто можна, ще вчора будучи бажаним артистом в росії, сьогодні записати цілу низку пісень українською мовою чи переінакшити тексти українських поетів і примазатися до свідомого українства. І такі люди, маючи ще один важливий інструмент, маючи популярність, авторитет та соціальний капітал вони не їдуть на фронт, тому що вони дури”, – додала Христина.

Незабаром після розголосу ситуації в Instagram Соловій з'явився ще і такий коментар, яким вона додатково пояснила свої слова.

Нагадаємо, у червні співачка Світлана Лобода, яка закордоном виконує свої російськомовні пісні та подекуди виступає на одній сцені з росіянами, приїздила на Південь України. Артистка, зокрема, показалася у Херсоні.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: