Хореограф і військовослужбовець Дмитро Дікусар: "Маю підправити здоров'я"

Переглядів: 592

26 жовтня 2023 22:30

Хореограф  і військовослужбовець Дмитро Дікусар: Маю підправити здоровя фото

Хореограф Дмитро Дікусар, який став на захист країни, вперше за пів року вийшов на зв'язок і розповів, де перебуває, як почувається, та поділився планами на майбутнє.

Український танцівник Дмитро Дікусар, який від початку війни служить в лавах ЗСУ, 24 жовтня відсвяткував день народження. Про це повідомляє ТСН.

У своє 38-річчя хореограф вийшов на зв'язок та в програмі "Сніданок з 1+1" розповів, де перебуває та чим займається. Нині Дмитро не на фронті, а вдома. Танцівника відправили у відпустку на 15 днів. За словами Дікусара, за цей час він має підлікуватися.

"Перша офіційна відпустка. Триватиме вона 15 діб. Маю трішки підправити здоров'я. Це травмування, яке заважає мені працювати, заважає мені бути ефективним", - поділився танцівник.

Дмитро Дікусар / Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Після завершення відпустки та лікування Дмитро повернеться знову на фронт. Щоправда, хореограф зізнається, що почувається в тилу некомфортно, тож, можливо, вирушить на службу ще раніше.

"Я буду гуляти, намагатимуться переключитися на інші думки. Останнього разу мені не дуже вдалося, тому я довго не протримався і з думками повернувся назад. Я не виключаю, що й зараз, можливо, коли я повирішую свої питання зі здоров'ям, то не досиджу до кінця. Будемо дивитися", - зізнався танцівник.

Також у свій день народження Дмитро Дікусар звернувся до підписників. Він їм дав пораду, як треба реагувати цивільним на військових. Також танцівник подякував за допомогу та наголосив, що нині по-справжньому щасливий, бо оточений чудовими людьми.

Дмитро Дікусар / Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

"Я бачив два різні світи. Вони ніби поряд, але між ними "прірва". Коли ви бачите військових, не опускайте очі! Привітайтесь або усміхніться. Нікому не треба, щоб ви емоціонували, достатньо просто поваги і продовження підтримки людей, що вас захищають! Тільки адресно і з розумом. Я давно усвідомив, що без помочі звичайних цивільних, ми б давно програли. Просто не втомлюйтесь і бережіть себе. Без вас нам кінець. Щодо мене особисто, я щасливий, бо оточений прекрасними людьми, маю вашу любов і вашу довіру. Відчуваю це постійно", - додав Дікусар.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни Дмитро Дікусар служить в лавах ЗСУ. Танцівник вкрай рідко виходить на зв'язок. Востаннє він з'являвся в інформаційному просторі на початку червня. Тоді він вперше за рік побував вдома та розповів про свій стан.




Схожі новини: