Алла Пугачова втекла з дітьми з Ізраїлю, а Галкін заговорив українською: «Піду втоплюсь у глибокій річці»

Переглядів: 363

26 жовтня 2023 20:22

Алла Пугачова втекла з дітьми з Ізраїлю, а Галкін заговорив українською: «Піду втоплюсь у глибокій річці» фото

Алла Пугачова знайшла себе новий притулок, поки її чоловік колесить Європою і співає українською.

Алла Пугачова — неймовірно відома російська виконавиця, яка одна з перших засудила початок повномасштабної війни окупантів проти нашої країни.

Вона, разом із чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, успішно виїхала з країни, оселившись в Ізраїлі на довгі місяці. Але зараз там відбувається те саме, що й в Україні. Тому Алла Пугачова шукає "нову домівку" і, як повідомляють російські ЗМІ, вона перебралася на Кіпр, де купила будинок на березі моря ще 2017 року. У неї, до речі, є громадянство.

Найближчим роком артистка проведе саме там. Максим Галкін у цей час вирушив у тур, але після нього обов'язково повернеться до дружини та дітей. Нещодавно чоловік уже провів кілька концертів — у Лімасолі (Кіпр) та у Варшаві (Польща). Далі концерт у Кишиневі.

Кумедний момент відбувся на виступі у Польщі. Хоча хтось може навіть відчути гордість. А все через те, що Максим Галкін заспівав українською мовою хіт "Піду втоплюсь у річці глибокій".

Цей факт когось порадував (як, наприклад, глядачів у залі — вони аплодували стоячи), когось розлютив — у коментарях багато людей, які не згодні з тим, що Галкін має перебувати в українському інформаційному просторі.

Джерело: Знай.UA




Схожі новини: