"Просто та ефективно": Сара Джессіка Паркер розказала, як доглядає за обличчям і чому відмовляється від ботоксу

Переглядів: 502

24 жовтня 2023 21:30

Просто та ефективно: Сара Джессіка Паркер розказала, як доглядає за обличчям і чому відмовляється від ботоксу  фото

Американська акторка Сара Джессіка Паркер вважає, що догляд за собою має бути не надто заморочливим і не коштувати всі гроші світу. А найкращий фітнес - це той, що вписується в повсякденне життя.

58-річну зірку "І просто так..." дивує, що люди досі, коли в кожного є мільйон важливих справ, так багато думають про старіння.

"Мене спантеличує той факт, що більшості чоловіків мого віку просто ніколи не задають питання щодо старіння", - зазначила вона в інтерв'ю The Telegraph.

Щодо обличчя, то Паркер пробувала ультразвукову процедуру Sofwave і ходить до дерматолога на гліколеві пілінги. А от ботокс не колотиме ніколи.

"Не можу говорити за інших людей, не маю нічого проти, щоби хтось собі щось робив. Це просто не та річ, яку я обираю робити. До того ж, я актор - я мушу рухати бровами. Маю ділитися емоціями та комунікувати через моє обличчя, яке, як на мене, має рухатися. А ще мій чоловік сказав би: "Га?", - пояснила Сара Джессіка.

"Я так відчуваю, і це абсолютно не означає, що це поширюється на когось іншого. Ми всі різні, і я обожнюю це в жінках. Люди повинні обирати, що хочуть, і знаходити те, що дозволяє їм почуватися краще, коли вони виходять за двері", - наголосила вона.

Паркер описала свій щоденний догляд.

"Це має бути просто та ефективно. Мій режим - це фактично денний крем із SPF, може, сироватка та нічний крем. Ось і все. Іще ліпше, коли воно не коштує купу доларів", - додала вона.

Схожий підхід у акторки і до фітнесу.

"Я багато займалася балетом і досі люблю ходити його дивитися, але я вважаю, що найкращий вид фізичних навантажень - це вписати їх у свій день, тож я намагаюся ходити пішки всюди, де лише можу, і багато піднімаюся сходами. Крім цього, найкраще місце, щоби надихатися модою - це прогулянки або поїздки громадським транспортом", - порадила вона.

Як зізналася зірка, єдина зачіска, яку вона в змозі собі пристойно зробити - це пучок, а її правило повсякденного макіяжу: чим менше, тим краще.

Нагадаємо, свого часу Паркер зізнавалася, що дуже невправна в манікюрі - "неначе м'ясник".

 




Схожі новини: