За провальну роботу: начальник Запорізької ОВА звільнив свого заступника

Переглядів: 509

15 жовтня 2023 22:40

За провальну роботу: начальник Запорізької ОВА звільнив свого заступника фото

13 жовтня начальник Запорізької обласної військової адміністрації, голова ЗОДА Юрій Малашко повідомив про кадрове рішення.

Як поінформував журналістів на брифінгу Юрій Малашко, він тримає на контролі проведення службових розслідувань, які ініціював напередодні. Деякі результати вже, за словами посадовця, є - це прийняті кадрові рішення. Зокрема, в п'ятницю, 13 жовтня, він підписав наказ про звільнення свого заступника Віталія Сиволапа. За словами Юрія Малашка, він "провалив роботу в медичній сфері". 

"Нарікання на роботу лікарень в Запоріжжі та області виправдані та аргументовані", - додав очільник ЗОВА. 

57-річний Віталій Сиволап - відомий запорізький медик. Закінчив Запорізький медичний інститут (1989), спеціальність «Лікувальна справа», лікар. Віталій Вікторович — науковець і практик: доктор медичних наук (2004), професор (2006), багато років завідував катедрами в Запорізькому інституті удосконалення лікарів і Запорізькому державному медичному університеті.

В облдержадміністрацію на роботу на початку минулого року його запросив тодішній голова ЗОДА Олександр Старух. У лютому-травні 2022 - радник голови обласної державної адміністрації патронатної служби апарату Запорізької ОДА, з травня 2022 — заступник голови Запорізької облдержадміністрації.

Те, що Віталій Сиволап рано чи пізно залишить свою посаду, неважко було спрогнозувати: він був останнім заступником голови ОДА, якого брав на роботу попередник Юрія Малашка.

Звільнений 13 жовтня 2023 року. На сайті ЗОДА інформація про Віталія Сиволапа вже відсутня.

Нагадаємо склад команди нинішнього очільника ЗОДА Юрія Малашка: перший заступник голови ОДА- Руслан Мовчан, заступники голови ОДА Валерій Шевченко і Євген Мироненко, керівниця апарату — Зінаїда Бойко.




Схожі новини: