Як створити відеоспостереження без сліпих зон

Переглядів: 700

13 жовтня 2023 14:55

Як створити відеоспостереження без сліпих зон фото

У сучасному світі відеоспостереження за житлом, підприємством, складом або магазином – базова необхідність, яка гарантує безпеку і збереження майна. У більшості випадків комбінація системи охорони з віддаленим наглядом за об'єктом є одним із методів правильного управління персоналом. У будинку або квартирі це дає змогу стежити за домашнім персоналом, перевіряти відсутність позаштатних ситуацій під час тривалих відряджень або відпустки.

Самостійно організувати правильну систему стеження вкрай складно, тому частіше відеонагляд Київ замовляють у фахівців. Однією з найбільш затребуваних організацій столиці є Ohholding, фахівці якої й розповіли про особливості розроблення системи стеження в приватних будинках і комерційних приміщеннях.

Нагляд за бізнесом і будинком

При управлінні будь-яким бізнесом, чи то магазин, чи склад або виробничий цех, можливість віддаленого відстеження роботи персоналу - одна з переваг, яку дає охоронна система. Відеоспостереження частіше є частиною системи захисту, під'єднаної до центрального пульта охорони, і має воно кілька основних цілей:  

  • запобігання несанкціонованому проникненню на підконтрольну територію;
  • швидке реагування на пожежу або інші позаштатні ситуації;
  • забезпечення охорони праці та нагляд за виконанням ТБ співробітників;
  • відстеження роботи персоналу клієнтом або менеджером – для можливості оперативного коригування робочого процесу;
  • гарантія відсутності крадіжок зі складу зберігання продукції або торгових залів тощо.

По суті, камери відеоспостереження - універсальний інструмент, який може мати кілька призначень. Встановлення камер стеження в приватному будинку або квартирі менш багатозадачне, але дає змогу виконувати аналогічні дії, розв'язуючи безліч потокових проблем із гарантії безпеки або відстеження роботи домашнього персоналу.

Як створюється правильна система відеоспостереження

Варто зазначити, що не маючи досвіду в організації, підборі обладнання та монтажі, реалізувати дійсно продуктивну роботу систем захисту практично нереально. Фахівці з профільною освітою і практичним досвідом роботи розробляють проєкти повноцінною групою, виконуючи масу паралельних процесів:  

  • аудит території та приміщень;
  • візуалізація проєкту, з урахуванням максимальної завантаженості складу, кімнати або будівлі;
  • врахування світлового дня і сезонності;
  • підбір обладнання на основі наявності електрифікації та стабільності роботи бездротових мереж.

Не варто випробовувати долю. Краще довірити організацію системи стеження, її монтаж і обслуговування професіоналам.




Схожі новини: