У Запорізькому районі відкрили Алею Пам’яті (ФОТО)

Переглядів: 455

12 жовтня 2023 20:55

У Запорізькому районі відкрили Алею Пам’яті  фото

Відкрили пам’ятні стели у селищі Кушугум Запорізького  району.

За інформацією Кушугумської громади,  у селищі відкрили Алею Пам’яті та освятили пам'ятні стели Героїв-Захисників України. На них - пам'ятні фото 16 воїнів з селища. Кушугум, життя яких обірвалось на війні.

Під час спільної молитви учасники згадали кожного загиблого оборонця та вшанували пам' ять про них: Ломейко Андрій, Пелих Сергій, Швець Володимир, Рімар Ігор, Пироговський Олександр, Плужніков Олег, Кісільов Вадим, Пилипенко Олег, Ремізов Ренат, Єршов Олексій, Поспєлов Максим, Суранович Руслан, Крутоус Євген, Ісаєв Вячеслав, Терещенко Іван, Баранов Олександр.

- Ми схиляємо голови перед усіма героями-земляками. Алея Пам’яті, встановлена для увіковічення їхніх імен, знову й знову буде нагадувати нам про війну з російськими окупантами. Наш народ ніколи не забуде кожного і кожну, хто бореться за Україну, хто віддав за неї своє життя. Вклоняємося родинам полеглих. Дякуємо вам за виховання справжніх патріотів. Ми їх не забудемо і молимося за те, аби кількість портретів та імен на цій алеї не збільшувалася! – зазначив під час відкриття Алеї голова громади Володимир Сосуновський.




Схожі новини: