Режисер "Джокера" Тодд Філліпс опублікував кадр із майбутнього сиквелу

Переглядів: 461

7 жовтня 2023 11:00

Режисер Джокера Тодд Філліпс опублікував кадр із майбутнього сиквелу  фото

Американський режисер Тодд Філліпс відзначив чотири роки з моменту виходу першого фільму "Джокер", опублікувавши в Instagram кадр із майбутнього сиквелу "‎Джокер: Божевілля на двох".

"Дякую за всі повідомлення. Чотири роки тому ми мали чудову подорож. Багато хороших моментів. Далі буде ще більше", — написав режисер. 

Деталі нового фільму тримають у таємниці. Однак відомо, що частково дія стрічки відбуватиметься у психіатричній лікарні Аркгем у Готем-Сіті.

Продовження має офіційну назву Joker: Folie à Deux ("Джокер: Божевілля на двох"). Folie à Deux — це французький термін, який перекладається як "спільне божевілля", а також використовується для позначення психіатричного синдрому, за якого симптоми оманливої ​​віри, а іноді й галюцинації, передаються від однієї особи іншій.

Тому назва дещо натякає, що сюжет зосередиться одразу на двох героях. Головну героїню також зіграє Леді Гага в ролі Харлі Квінн — психіатрині, яка закохується в Артура Флека (Джокера).

Реліз другої частини "Джокера" наразі запланований на 4 жовтня 2024 року.

На фото головний герой Джокер (Хоакін Фенікс) стоїть під зливою, поки люди навколо ховаються під кольоровими парасольками.

 




Схожі новини: