Намагаються перевозити зброю та наркотики: на блокпостах Запоріжжя припинили понад 7600 правопорушень

Переглядів: 338

6 жовтня 2023 19:00

Намагаються перевозити зброю та наркотики: на блокпостах Запоріжжя припинили понад 7600 правопорушень  фото

Правоохоронці, які несуть службу на пропускних пунктах, за дев’ять місяців перевірили понад 550 тисяч осіб та понад 424 тисячі транспортних засобів.

На контрольно-пропускних пунктах поліцейські несуть службу разом з військовослужбовцями Національної гвардії України, Військової служби правопорядку, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

З початку року на вказаних об’єктах правоохоронці задокументували 490 кримінальних та 7135 адміністративних правопорушень. Припинили понад 20 спроб перевезення нелегальної зброї та понад 360 – наркотиків. Перевірили понад 424 тисячі транспортних засобів, з яких виявлено 357, що перебувають у розшуку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Впроваджені заходи безпеки на блокпостах допомогли вилучити із незаконного обігу майже 4 кілограми наркотичних засобів, 13 одиниць вогнепальної зброї, 15 вибухових пристроїв, понад 3 тисячі набоїв, понад 740 літрів спирту та 15 тонн тютюну.

Окрім цього, за вказаний період на постах виявлено та задокументовано 572 факти керування транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Особливу увагу на блокпостах правоохоронці приділяють виявленню диверсійно-розвідувальних груп, а також коригувальників російських окупантів. Робота у цьому напрямку триває.

 




Схожі новини: