Квитки розкупили задовго до прем'єри: запорізькі музиканти подарували меломанам чудовий вечір джазу

Переглядів: 456

6 жовтня 2023 18:30

Квитки розкупили задовго до премєри: запорізькі музиканти подарували меломанам чудовий вечір джазу фото

5 жовтня Запорізька обласна філармонія зачарувала яскравим джазом. Талановиті музиканти джаз-бенду «Music men» презентували публіці концертну програму «Вечір джазу» в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі».

Колектив під керівництвом Юрія Крюкова радував шанувальників джазу хітами від Луіса Бонфи, Хораса Сілвера, Генрі Манчіні, Біллі Стейнхорна та інших.

Як повідомляє Запорізька обласна філармонія, бездоганний рівень виконання продемонстрували Тарас Пацернюк (труба), Іван Левченко (саксофон альт), Гліб Формальський (тромбон), Дмитро Саверов (бас-гітара), Станіслав Шинкаренко (ударні), Юрій Крюков (фортепіано). Музиканти кожною нотою передавали слухачам особливу атмосферу романтики й водночас драйву джазу.

Харизма, магія, пристрасть та майстерність солістки-вокалістки філармонії, чарівної Юлії Якси зачарували присутніх. І навіть такий тендітний інструмент, як флейта, який не часто почуєш на джазовому концерті, у виконанні соліста академічного симфонічного оркестру Тимофія Фуклєва, додав емоційності, стилю та грайливості.

"Оплесками та теплими словами дякували слухачі за чудовий музичний вечір. Концерт пройшов при  аншлазі, а квитки були розкуплені задовго до дня прем'єри. Для своїх прихильників музиканти вже готують нову, не менш цікаву програму, тож слідкуйте за афішами на сайті Запорізької обласної філармонії.

А ми щиро дякуємо Силам Оборони за можливість працювати на своєму філармонійному фронті та наближати Перемогу разом!", - говориться у повідомленні.




Схожі новини: