Загибла дитина та багато поранених: прокурори документують наслідки масованої ракетної атаки по Харкову

Переглядів: 313

6 жовтня 2023 11:00

Загибла дитина та багато поранених: прокурори документують наслідки масованої ракетної атаки по Харкову фото

Сьогодні, 6 жовтня 2023,  ворог завдав два ракетних удари по центру Харкова. Влучання були в цивільні об'єкти. Під завалами будинку знайшли тіло 10-річного хлопчика.

За повідомленням Харківської обласної прокуратури, 6 жовтня близько 7:00 російські військові завдали ракетний удар по житлових будинках у Київському та Основ’янському районах Харкова.   За попередніми даними, удар був завданий двома ракетами типу «Іскандер».

Відомо, що в Основ’янському районі  серед травмованих 11-місячний хлопчик. З-під завалів рятувальники дістали тіло його загиблого 10-річного брата.

Станом на 10:30 за медичною допомогою звернулися 25 осіб.  Інформація уточнюється.

За процесуального керівництва Київської та Слобідської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Вчора, 5 жовтня, рашисти вдарили по селу Гроза на Харківщині. Ракетний удар прийшовся на магазин-кафе, де в цей час проходив поминальний обід після поховання загиблого військового.

Загиблий захисник був похований у Дніпрі, родичі хотіли перепоховати його у рідному селі.

Під час удару ракети син загиблого Денис Козир разом зі своєю дружиною та матір‘ю були в кафе, де Денис організував поминки за батьком Андрієм. Вони загинули. Син перепохованого оборонця також був військовим.

Чоловіки пішли воювати у перші дні війни. До початку повномашстабного вторгнення вони були в Польщі, однак після нападу pосії, повернулися додому і пішли до військкомату. За інформацією ЗМІ, після трьох днів бойових дій батько отримав смертельне поранення в шию.

За останніми данними, внаслідок прильоту загинули 55 людей.

 

 

 




Схожі новини: