Продюсер Лисиця обурився, що з військової зарплатні Козловського гроші йдуть на погашення боргу Кондратюку

Переглядів: 422

6 жовтня 2023 13:20

Продюсер Лисиця обурився, що з військової зарплатні Козловського гроші йдуть на погашення боргу Кондратюку  фото

Минуло вже понад 10 років, відколи розпочалися судові чвари між продюсером Ігорем Кондратюком та його експідопічним Віталієм Козловським, і останній досі виплачує йому борг.

Робить співак це і зараз, коли боронить Україну на фронті і відрахування на користь Кондратюка робляться з його військової зарплатні. На цей факт звернув увагу продюсер Вадим Лисиця, якому це здається "зашкваром" та "крінжем".

Свою думку він виклав у Facebook.

"До мене недавно завітав дійсний боєць Нацгвардії Віталій Козловський. НЕ від нього (!!!) я потім дізнався, що левову частку військової зарплатні, що отримує Віталік, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк. В мене є лише надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим", - написав Лисиця.

"Я сам був у подібній ситуації з моїм колишнім артистом і розумію природу таких стосунків, але цей випадок мені здається зашкваром, або як каже зараз молодь - "це крінж", - наголосив він.

Згодом Лисиця додав, що Кондратюк відповів йому в приватних повідомленнях.

"Ігор Васильович в особистих прямо мені вказав, що я не маю розуму, що мені здається трохи дитячим садочком. Чекаємо на його публічні думки", - зазначив Лисиця.

Публічно Ігор Кондратюк, який сам регулярно збирає гроші для військових, на закид Лисиці поки не реагував. Але свою позицію щодо того, чи змінює для нього щось те, що Козловського мобілізували, він ще в липні висловив у інтерв'ю "Слава +".

"Це його життя. В мене нема ніяких претензій, бачень і взагалі цікавості до життя Віталія Козловського. Мене цікавить тільки чи виконає він все, що йому по суду приписано. Просто мені цікаво, тому що суди виграні. Я ж за правову державу", - пояснив Кондратюк.

Відповів він і на запитання інтерв'юера про те, чи не на часі зараз, під час війни, пробачання. Адже життя кожного може раптово закінчитися.

"Якщо моє життя закінчиться, я йому пробачу, за фактом закінчення мого життя. Думаю, що він повинен як чоловік заплатити те, що він винен. Уся історія. Зі мною було б те ж саме. Я відношуся до людей так, як хочу, щоб вони відносилися до мене", - сказав Кондратюк.

Зі слів продюсера, дехто з тих, хто перемагав у "Шансі", зараз винні йому навіть більше, ніж Козловський.

"Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен, і я не збираюся анулювати суди, які були", — резюмував Кондратюк.

Нагадаємо, Козловський свого часу заявляв, що пішов від Кондратюка, бо не хотів бути "рабом або дійною коровою". Продюсер же звинувачував артиста в шахрайстві.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: