Олександр Пономарьов розповів про свій роман з Марією Яремчук

Переглядів: 554

5 жовтня 2023 16:00

Олександр Пономарьов розповів про свій роман з Марією Яремчук фото

Особисте життя Олександра Пономарьова давно залишається загадкою для його шанувальників, хоча раніше артист не приховував того, що відбувається з ним поза кадром.

Останні стосунки Олександра Пономарьова, які були доступні пресі — це його шлюб з Вікторією Мартинюк. Коли колишня дружина музиканта звинуватила його у зрадах та негідній поведінці у цьому союзі, вочевидь, бажання зірки розповідати журналістам про те, що з ним відбувається відпало.

Пономарьов охоче говорить про свій розрив з Оленою Мозговою, яка зараз знати його не хоче через звинувачення у невірності, не проти поговорити і про матір свого сина Сашка Вікторію, і ба більше, навіть якось заявив, що перебуває у романтичних стосунках з Марією Яремчук, після чого потрапив у скандал через чи то брехню, чи то небажання артистки афішувати статус їхніх взаємин.

Так, під час діалогу з представником видання “Комсомольська правда в Україні” він назвав себе офіційним обранцем партнерки по сцені (на той час зірки багато виступали дуетом), а пізніше в ефірі шоу “Ранок з Україною” заявив: “Ми разом, а чого мені заперечувати?”.

Співачка довго ігнорувала дану ситуацію, та коли отримала пряме запитання про роман, не стримувала своєї роздратованості і заявила, що це цілковита неправда, після чого Пономарьов виправдався, що усього лише пошуткував і зауважив, що насправді дружить з Яремчук та дуже цінує це спілкування.

Нагадуємо, що декілька років тому Вікторія Мартинюк проговорилася про цивільну дружину Олександра Пономарьова, заявивши, що вчить свого сина добре ставитися до мачухи. Сам музикант не розкриває особистості обраниці. При цьому варто відмітити, що є реальна можливість, що цією жінкою може бути і Марія Яремчук, яка пішла зі сцени буквально через декілька місяців після новин про роман з Пономарьовим.

Спілкуватися з публікою Марія Назарівна почала лише після 24 лютого, коли була реальна необхідність підтримати співвітчизників. До цього артистка не була активною в соцмережах, приховувала абсолютно все, що було з нею пов’язано і не давала жодних інтерв’ю.

Джерело: Сенсація




Схожі новини: