У Запоріжжі чоловік замість кави приніс у СІЗО метамфетамін

Переглядів: 276

3 жовтня 2023 11:35

У Запоріжжі чоловік замість кави приніс у СІЗО метамфетамін фото

Своєму наркозалежному товаришу, який перебуває в слідчому ізоляторі, раніше судимий запоріжанин у пакунку з кавою передав заборонену речовину. 

Працівники відділу поліції № 2 (Олександрівський) Запорізького РУП разом зі співробітниками Запорізького слідчого ізолятора викрили чоловіка, який намагався передати одному із затриманих метамфетамін. Правопорушником виявився раніше судимий за наркозлочин 29-річний місцевий житель.

У телефонній розмові із затриманим товаришем він домовився про передачу «дози». Після цього придбав психотропну речовину, сховав у пакунок із кавою та приніс до державної установи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області.

Під час перевірки пакунка правоохоронці виявили полімерний пакет із порошком білого кольору. Слідчі вилучили речовий доказ. За результатами експертного дослідження, вилучена речовина – метамфетамін.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.




Схожі новини: